Ταξίδια
25 Ιουν 2019 11:16
Οι καλύτερες στιγμές
06 Σεπ 2009
Η σημερινή ημέρα ήταν αφιερωμένη στην επίσκεψη της αρχαίας Πομπηίας και του Βεζούβιου. Το πρωί αφήσαμε το δωμάτιο και επισκεφτήκαμε με τα πόδια τα ερείπια της αρχαίας Πομπηίας.

Το μέρος ήταν πολύ ενδιαφέρον. Έχουν διασωθεί αρκετά
... »

06 Ιουλ 2008
Το πρωί φύγαμε από το Μυστρά και οδηγήσαμε μέχρι το Κρυονέρι που είναι το τελευταίο χωριό σε άσφαλτο. Από το Κρυονέρι ακολουθώντας τις πινακίδες προς Καταφύγιο Ταΰγετου μπαίνουμε σε χωματόδρομο μέχρι το χώρο αναψυχής στην πηγή ... »

19 Ιουν 2008
Μετά από ένα πλούσιο πρωινό στον ξενώνα, ξεκινήσαμε τον ασφάλτινο δρόμο μέχρι το χωριό Πεύκος. Στη συνέχεια ο δρόμος έγινε βατός χωματόδρομος μέχρι το χωριό Γράμμος. Από το χωριό πήραμε κάκής βατότητας χωματόδρομο που περνούσε μέσα από ... »

18 Ιουν 2008
Ευτυχώς η πινακίδα βρέθηκε από κάποιο ντόπιο λίγο έξω από το χωριό. Αφού παραλάβαμε την πινακίδα και ευχαριστήσαμε για την ανεύρεσή της, φύγαμε από Αετομηλίτσα με προορισμό τις λίμνες Αρρένες. Πήραμε όμως λάθος χωματόδρομο, που αν και ήταν ... »

15 Ιουν 2008
Μετά το πρωινό οδηγήσαμε μέχρι το χωριό Παλιοσέλι. Λίγο πριν το χωριό, υπάρχει αριστερά πινακίδα προς Καταφύγιο Σμόλικα από χωματόδρομο. Στο τέλος του χωματόδρομου υπάρχει το νέο καταφύγιο. Από εκεί ξεκινήσαμε το μονοπάτι για τη ... »

03 Μαι 2008
Το πρωί περπατήσαμε τη διαδρομή Συρράκο - Καλαρρύτες. Το μονοπάτι ήταν πολύ όμορφο και η διάρκεια της πεζοπορίας σχετικά μικρή. Επιστρέψαμε από το ίδιο μονοπάτι πίσω στο Συρράκο.

Οδηγήσαμε προς τα πίσω μέχρι τα Άγναντα και
... »

02 Μαι 2008
Φτάσαμε στα Θεοδώριανα αργά το απόγευμα. Βρήκαμε ένα δωμάτιο. Το χωριό είχε ελάχιστο κόσμο. Φαγητό αναγκαστικά στην μοναδική ταβέρνα στην πλατεία του χωριού, που ήταν και καφενείο.

Την επομένη το πρωί προχωρήσαμε με το αυτοκίνητο σε
... »

03 Ιουλ 2007
Μετά τον Κίσσαμο ακολουθήσαμε την πινακίδα για Μπάλο. Ο ασφάλτινος δρόμος σύντομα έγινε χωματόδρομος με πολλές πέτρες και ίσως αρκετά κακοτράχαλος για συμμβατικό αυτοκίνητο. Το Hyundai όμως δε μάσησε, έχει πάει και σε χειρότερους δρόμους.

... »

12 Μαι 2007
Το πρωί αφού πήραμε ένα γερό πρωϊνό ξεκινήσαμε για την ανάβαση στην Τύμφη. Το μονοπάτι ανηφορικό αλλά πολύ καλά σημαδεμένο. Μετά από 2,5 ώρες ανάβαση φτάσαμε στο καταφύγιο Αστράκας, κάτω από την ομώνυμη κορυφή. Η θέα δύο μικρών λιμνών ... »

02 Μαι 2007
Στην αρχή κάναμε ένα γύρο της λίμνης Αώου με το αυτοκίνητο. Η θέα της λίμνης στη διαδρομή ήταν πολύ όμορφη.

Στη συνέχεια πήραμε με το αυτοκίνητο ένα ανηφορικό και κακής βατότητας χωματόδρομο με προορισμό το καταφύγιο της λίμνης Αώου.
... »